Gran evento en el año de la fe

Entre los grandes acontecimientos de este año de la fe, se acerca el previsto el fin de semana próximo en Roma con motivo de la fiesta de Pentecostés, fiesta en que se celebrará de la fecundidad de carismas y de nuevos caminos que el Espíritu suscita en su Iglesia.
Movimientos, asociaciones laicales, nuevos carismas están invitados a reunirse para confesar una misma fe en torno a Pedro y estimularse mtuamente en la evangelización que nuestro mundo tanto necesita.
En nuestra diócesis y seguro que en todas las diócesis estamos invitados a reunirnos entorno de nuetsros obispos para celebrar en comunión con la celebración en Roma.
Benvolguts:
Com s’informava a l’inici de Curs, el gran punt de trobada en el qual participarem tots els membres i simpatitzants de qualsevol moviment / associació / realitat laïcal serà el Dia d'Apostolat Seglar, Pentecosta, responent a la crida el nostre Bisbe.
Així el diumenge 19 de maig de 2013 a la catedral de Terrassa, serà el moment en que ens puguem trobar totes les realitats d’associacionisme laïcal. Us proposem gaudir de la saviesa de l’Excm. i Rvdm. Mons. Elías Yanes Álvarez, Arquebisbe emèrit de Saragossa que des de 1972 a la Conferencia Episcopal Española ha estat membre de la Comisión Episcopal de Apostolado Seglar.
Des de l’any 2000 dirigeix i coordina l’equip de redacció del “Itinerario de formación cristiana para adultos” que ofereix l’esmentada Comissió.
El lema (a nivell de la CEE) és: Testimonis de la fe en el món: “He cregut i per això he parlat” (2Co 4,13). Horari:
- 17h. Acollida a la Sala Capitular i 17.15h Informacions Delegació
- 17.30h Presentació “Itinerario de Formación cristiana para adultos” (es podrà adquirir el volum V sobre el Credo, amb
motiu de l’any de la Fe. Són dos llibres a 15€ cadascun.).
- 18h Conferència: “Espiritualitat laïcal i apostolat seglar”. A càrrec de Mons. Elías Yanes
- 20h Eucaristia presidida pel Sr. Bisbe de Terrassa a la Catedral.
El nostre desig, és la presència de membres de totes les realitats diocesanes, així com dels seus responsables. Ha de ser un dia de família! Pel bon funcionament d’aquesta trobada, us demanem que envieu un e-mail a seglarterrassa@gmail.com, amb els participants aproximats del vostre grup o realitat. Per les famílies amb nens, hem pensat que per tal que pugueu gaudir de la Conferència, hi haurà un servei de guarderia de 17 a 19:30h.
Per la celebració hi haurà llocs reservats pels responsables (presidents... o aquells qui deleguin en representació dels moviments i/o realitats). Per un bon ordre, en assistir a la conferència, el representant haurà d’omplir un targetó amb el nom de la realitat laïcal, i la identificació de la persona. És important, ja que al final de la celebració es nomenarà a totes les realitats.
Respecte a la vida de la Delegació, informar-vos que continuem en comunió amb les Delegacions que treballem en coordinació (Joventut, Cultura i Universitats, Pobles i Comarques, Obrera i Família) per poder oferir propostes conjuntes. A més, com ja sabeu la Delegació es fa responsable del cicle de Cinema espiritual que en aquest curs ha tingut una molt bona resposta, i estem mirant de fer una difusió més present en tot el territori de la Diòcesi.
També us avancem que us reserveu el cap de setmana del 6 (nit) -7 i 8 (migdia) de Desembre de 2013 per a les II Jornades Transmet! És una iniciativa diocesana i ja se us informarà més concretament.
Des de secretaria agrair la resposta que s’està tenint per anar creant el directori de totes les realitats, ja portem un curs treballant-lo però encara ens falta per poder-lo acabar, així que seguim demanant que ens ajudeu a confeccionar-lo. Recordeu que si a la vostra comunitat existeix alguna mena d’associacionisme de laics o en sou responsables/ consiliaris o en teniu coneixement al vostre arxiprestat o realitat pastoral us demanem ens feu arribar la informació i/o ompliu el qüestionari que trobareu al nostre web, www.seglarterrassa.org o envieu un e-mail a seglarterrassa@gmail.com. 
Transmeteu aquesta petició a grups que conegueu...
Esperant saludar-vos personalment el dia 19 de Maig i en nom de l’equip:
Mn. Josep Monfort Mengod , Delegat d’Apostolat Seglar del Bisbat de Terrassa

Comentarios

Entradas populares